با خوردن خرمای پیارم صادراتی دیگر دیسک کمرتان نیاز به عمل ندارد!!!

خرما دروپه است، طول آنها تا 7 سانتی متر است، طعم شیرینی دارند و حاوی یک دانه هستند.

ما بین خرمای سفت و نرم فرق می گذاریم. این میوه هم به صورت خام و هم فرآوری شده خوراکی است.

خرمای پیارم صادراتی خشک در لهستان به راحتی در دسترس است، محبوب ترین انواع خرما مدجول و نگلت نور هستند.

خرمای تازه بسته به نوع آن بسیار کوچک و رنگ آن قهوه ای روشن است.

آنها عمدتاً در آفریقا، آسیا و ایالات متحده آمریکا رشد می کنند، در کشورهای عربی آنها را یک داروی مقوی جنسی می دانند.

خرما – از نظر تغذیه – محصولی بسیار ارزشمند است، محتوای کالری خرمای خشک مشابه کالری سایر میوه های خشک – کشمش و انجیر است.

بیشتر کالری موجود در این میوه ها از کربوهیدرات ها تامین می شود، خرما حاوی مقدار کمی پروتئین است.

خرما

آنها همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فیبر رژیمی هستند.

خرما همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فولات است.

خرما شاخص گلیسمی پایینی دارد، 42 است؛ متأسفانه، به دلیل محتوای بالای کربوهیدرات های آسان هضم، بار گلیسمی بالایی نیز دارد.

بار گلیسمی بر این ایده استوار است که غذاهای با شاخص گلیسمی پایین که در مقادیر زیاد خورده می شوند می توانند پاسخ گلیسمی مشابهی را با غذاهای با شاخص بالا که در مقادیر کم مصرف می شوند ایجاد کنند، این شاخص همچنین اندازه سهم را در نظر می گیرد.

بار گلیسمی یک وعده 100 گرمی خرما 27 است که بالاست.

بنابراین، افراد مبتلا به دیابت باید به خاطر داشته باشند که بیش از 50 گرم خرما را در یک نوبت مصرف نکنند.

بهتر است آنها را همراه با مغزها و دانه ها یا محصولاتی که منبع پروتئین هستند مصرف کنید، به عنوان مثال، ماست، پنیر دلمه یا پنیر دلمه.

همچنین بررسی کنید: چگونه یک دسر مناسب تهیه کنیم؟ خواص خرما – چه تاثیری بر کاهش وزن و سلامتی دارد؟

خرما بالاترین غلظت پلی فنول را در بین تمام میوه های خشک دارد.

آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهند.

فلاونوئیدها ممکن است به کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و برخی سرطان ها کمک کنند.

به نوبه خود، کاروتنوئیدها و اسید فنولیک ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهند.

علاوه بر این، به لطف محتوای بالای فیبر غذایی، آنها از کار روده ها حمایت می کنند و به توسعه میکرو فلور روده طبیعی کمک می کنند.