وقتی به برنج فکر می کنیم می توانیم به این موارد فکر کنیم: پائلا، پودینگ برنج، غلات صبحانه، برنج سوپ دار، کلوچه برنج، برنج معطر، سوپ، ساکه (مشروبات الکلی برنج)… محصولات و فرآورده های بی شماری بر اساس برنج وجود دارد.
برای شروع، باید به خاطر داشته باشیم که انواع مختلفی از برنج وجود دارد که هر کدام مخصوصاً برای مصارف خاصی مناسب هستند.
ما برنج گلنوش قرمز را بر اساس دانه کوتاه، متوسط یا بلند دانه به سه دسته کلی تقسیم می کنیم.
علاوه بر این، بسته به فرآیند صنعتی که تحت آن قرار گرفته است، برنج یا محموله سفید، انتگرال یا قهوه ای، پاربولید یا بخارپز، سریع یا از پیش پخته و غیره را خواهیم یافت.
در اینجا چند نمونه هستند.
برنج سفید دانه بلند از آن برای سالاد یا تزیین استفاده می کنیم.
برنج سفید دانه متوسط که برنج بومبا بخشی از آن است برای تهیه پائلا ایده آل است.
برنج دانه گرد مناسب برای ریزوتو یا غذاهای خامه ای.
برنج چسبناک برای غذاهای آسیایی مانند سوشی به دلیل قابلیت چسبندگی آن به هم استفاده می شود.
برنج معطر معمولاً دانه متوسط یا بلند است و دارای ترکیبات معطر فراری است که به آن عطر می دهد.
نمونه ای از آسیای جنوب شرقی است و نمونه آن برنج باسماتی است.
برنج رنگدانه دار سبوس حاوی رنگدانه هایی مانند آنتوسیانین است که به آن رنگ های قرمز یا بنفش می دهد، اما اگر سبوس را برداریم این رنگ ها از بین می روند.
برنج بخارپز برنجی است که قبل از پوست کندن، خیسانده شود و بخار شود و خشک شود.
به این عمل پاربویلینگ نیز می گویند و یک سنت باستانی در هند و پاکستان است.
اگرچه در ابتدا برای نرم کردن پوسته ها استفاده می شد، اما امروزه می دانیم که باعث می شود بخشی از ویتامین ها و مواد معدنی پوسته و سبوس به دانه منتقل شود، بنابراین می توانیم آن را مغذی تر بدانیم، اگرچه وجود فیبر و اسید فیتیک کاهش می یابد.
فراهمی زیستی این مواد مغذی این برنج را نباید با از قبل پخته یا زودپز اشتباه گرفت.
برنج از قبل پخته یا سریع برنجی است که ترک خورده و پخته شده باشد و پخت نهایی را تسهیل می کند که به میزان قابل توجهی از 20 تا 5 دقیقه کوتاه شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.