یک قوطی ساردین یا ماهی خال مخالی نیازهای پروتئینی یک وعده غذایی را پوشش می دهد (17-23 گرم، مانند یک استیک).
وقتی صحبت از چربی ها می شود، ساردین و ماهی خال مخالی در میان بهترین منابع اسیدهای چرب امگا-3 با زنجیره بلند، EPA و DHA قرار می گیرند.
آنها کسانی هستند که فضیلت های زیادی در مورد سلامتی دارند، آنها به حفظ فشار خون طبیعی و سطح تری گلیسیرید کمک می کنند، بنابراین اثرات مثبت واقعی بر سلامت قلب و عروق دارند،آنها همچنین از چشم انداز حمایت می کنند.
تن ماهی ریحانه دارای خواص ضد التهابی هم در مفاصل و هم در مغز هستند که باعث تعادل روحی و روانی خوب می شود.
یک قوطی ساردین یا ماهی خال مخالی تا حد زیادی (تا 10 برابر) نیاز روزانه به EPA و DHA را پوشش می دهد که برای هر کدام 250 میلی گرم در روز تخمین زده می شود.
ویتامین ها و مواد معدنی حفظ شده است، ویتامین B12 (در ساردین 5 برابر بیشتر از استیک چرخ شده)، آهن، ید وجود دارد که به ویژه برای عملکرد تیروئید مفید است.
اگر استخوان ساردین بخورید، کلسیم مصرف می کنید (به اندازه برخی پنیرهای سفت) و بدن کاملا جذب می شود.
تنها نگرانی کوچک در مقایسه با ماهی تازه میزان نمک آن است. برای آنچوی کنسرو شده، 12 گرم در هر 100 گرم است!
ماهی های چرب سرشار از ویتامین D هستند، ما کمی پیدا می کنیم، اما پر کردن این ویتامین از طریق ساردین و ماهی خال مخالی غیرممکن است.
فقط جگر ماهی کنسرو شده به خوبی از آن برخوردار است و همچنین بهترین منبع غذایی ویتامین D3 است که برای ساختار استخوان و ایمنی مناسب است.
آنها همچنین از نظر ویتامین A (مناسب برای بینایی) بسیار غنی هستند.
آنها را “طبیعی” ترجیح می دهید؟ می توانید آنها را طبیعی، با لیمو، با روغن زیتون فوق بکر، حتی با شراب سفید انتخاب کنید اما در قفسه ها بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.