آیا می دانستید هر آلمانی به طور متوسط سالانه 1.3 کیلوگرم غوره می خورد؟
اما در واقع تعجب آور نیست، زیرا خیارشور کیلویی امروز به بسیاری از ظروف حس شگفت انگیزی می دهد.
فقط دستور العمل هایی وجود دارد که بدون ترشی مانند ارنی بدون برت هستند – لذت بردن از آنها فقط نیمی از لذت است.
سالاد سیب زمینی یک سالاد کلاسیک در شب کریسمس است
بیایید سالاد سیب زمینی را برداریم.
معمولا وقتی مادربزرگ آن را آماده می کند، طعم بهتری دارد.
بسیاری در شب کریسمس سالاد سیب زمینی می خورند.
اما هیچ کس هرگز فکر نمی کند یک سالاد سیب زمینی مبتنی بر مایونز بدون غوره های تند و ترد تهیه کند.
هر کسی که خیار را از روی همبرگر می تراشد (یا از همان ابتدا این کار را نمی کند) یک خبره واقعی نیست.
این به سادگی بخشی از یک همبرگر خوب است.
به هر حال: رستوران Louis’ Lunch در نیوهیون در ایالت Conecticut آمریکا عنوان قدیمی ترین رستوران همبرگر را به خود اختصاص داده است. در سال 1895 توسط مهاجر لوئیس لاسن تأسیس شد و از آن زمان تاکنون همبرگر سرو می کند.
Labskaus با تخم مرغ های سرخ شده و غوره ها طعم فوق العاده ای دارد
Labskaus یک غذای سیبزمینی با گوشت گاو، موپهای رول شده و چغندر است.
دادگاه دریانوردان اولین بار توسط نویسنده بریتانیایی ند وارد در سال 1706 ذکر شد.
در اصل بیشتر از گوشت پخته شده تشکیل شده بود.
دریانوردان اغلب از اسکوربوت رنج می بردند و به دلیل دندان درد نمی توانستند جیره گوشت گاو نمکی خود را بخورند.
بنابراین به فکر پوره کردن آن افتادند. چغندر و خیار سرشار از ویتامین C هستند که به جلوگیری از اسکوربوت کمک می کند.
Labskaus اینگونه به وجود آمد که شامل تخم مرغ سرخ شده و غوره می شود.
خیارهای تند کاملاً با عطر چغندر هماهنگ می شوند و Labskaus را به یک خوراکی بسیار خاص تبدیل می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.