چگونه با انار بپزم؟
اگر میخواهید آب آن را بگیرید، دانههای تازه و پرپشت را بردارید و هر بار یک فنجان در مخلوط کن یا غذاساز بپزید میخواهید این کار را به اندازهای انجام دهید که پوست بیرونی آرلهای کوچک را بشکنید، اما آنها را پودر نکنید سپس آنها را روی یک کاسه به یک آبکش خوب تبدیل کنید و با استفاده از یک کاردک لاستیکی، دانه ها را فشار دهید تا آب میوه ها بیرون بیاید.
مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا قسمت های تلخ دانه ها را در آب می ریزیم من به ندرت از انار پخته کامل یا حتی دانه های خریداری شده برای تهیه آب میوه استفاده می کنم در بسیاری از بازارها می توانید به راحتی و با دقت بیشتری آب انار 100% خالص را مانند POM خریداری کنید.
فصل انار چه زمانی است؟
فصل یخچال نفتی اواخر پاییز تا اوایل بهار است مانند مرکبات، آب و هوا بر برداشت این میوههای تا حدی مزاج تأثیر میگذارد، بنابراین هرچه هوا خشکتر و گرمتر باشد، عملکرد بهتری خواهد داشت.
دانه های انار را می توان به روش های مختلف در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد آنها را به سالاد، برنج و غذاهای غلات اضافه کنید، یا آنها را در ماست هم بزنید آنها را روی بادمجان پخته شده و سایر ظروف سبزیجات سرخ شده بپاشید یا آنها را در تارت، کیک، اسکون و دسرهای شکلاتی بگنجانید.
چگونه انار را نگهداری کنم؟
انار به صورت رسیده از درخت چیده می شود و بنابراین به رسیدن از درخت ادامه نمی دهد زمان مصرف عرق نعنا و بارهنگ دکتر خیراندیش کامل و تازه تا یک هفته روی پیشخوان شما یا تا دو هفته در یخچال نگهداری می شود.
دانه ها تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شوند (مواظب باشید که دانه ها قهوه ای یا لزج شوند که نشان دهنده خراب شدن آنهاست) یا در فریزر تا سه ماه آب تازه باید ظرف یک هفته مصرف شود.
انار یکی از آن دسته از غذاهایی است که در دهه گذشته مورد توجه بسیاری قرار گرفته است و به عنوان یک “ابر غذا” و مملو از مواد مغذی مثبت شناخته می شود.
مدل پالتو چرم جدید یکی از بهترین میوههای سرشار از آنتیاکسیدان است که برای مبارزه با سرطان، بیماریهای قلبی و سلامت کلی ضروری است آنها همچنین سرشار از فیبر، ویتامین C و ویتامین K هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.