آیا قهوه استارباکس شیشه ای ترک قوی تر از قهوه معمولی است؟
آره! قهوه ترک به خاطر طعم های قوی و جسورانه اش معروف است. در حین دم کردن، تفاله قهوه به ته فنجان فرو می رود و مایع باقی مانده مصرف می شود.
این باعث می شود که قهوه بدون فیلتر در مقایسه با سایر تکنیک های دم کردن قهوه، غلظت کافئین بیشتری داشته باشد.
چند سال پیش، وقتی دوستم پیت از سفر ترکیه برگشت، یک قابلمه ایبریک (که با نام cezve یا قهوه جوش ترکی نیز شناخته می شود) دریافت کردم. با نشان دادن عدم کنجکاوی مشخص، آن را در کنار دسته ای از تجهیزات دم کردن دیگر که اگر در قهوه تخصصی کار می کنید جمع آوری شوند، کنار گذاشتم.
نیم دهه به اجاق گاز دست نزد. ژانویه امسال، با کمی بیشتر زمان دم کردن قهوه خانگی در دستانم، متوجه آن ایبریک شدم که در گوشه ای دورافتاده از آشپزخانه بروکلین من نشسته بود و تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم.
من اولین چیز را در مورد تهیه قهوه ترک نمی دانستم و قهوه ترک اصیل معمولاً با یک آسیاب قهوه دستی مخصوص آسیاب می شود که من آن را نداشتم. اولین مشکل را می توان با گستردگی اینترنت برطرف کرد. دوم، خوب، مطمئن نبودم.
در طول این مقاله به این روش دم کردن قهوه ترک اشاره خواهم کرد، زیرا این روش محبوبترین روشی است که برای اشاره به آن در ایالات متحده پیدا کردهام.
راههای زیادی برای اشاره به فرآیند مشابه و مکانهایی وجود دارد که در سال ۲۰۱۹، نام قهوه ترک در آنها ممکن است قابل قبول نباشد. اما برای زمینه این مقاله، این ساده ترین اصطلاح برای استفاده است. و از آنجایی که به نظر من از ibrik بیشتر از اصطلاح ترکی “cezve” استفاده می شود، من از ibrik برای اشاره به خود آبجو استفاده خواهم کرد، بنابراین شاید این به عنوان یک مصالحه نیز عمل کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.