سس ها طعم، بافت، رطوبت، ویسکوزیته و جذابیت چشم را به ظرف اضافه می کنند آنها کمک می کنند تا عناصر مختلف یک بشقاب را کنار هم قرار دهند و آن را کامل کنند.
سس قرمز دلپذیر ها مزه ها و رنگ های متضاد یا مکمل را به بشقاب اضافه می کنند و در نتیجه ظرف را در طول تجربه غذاخوری جذاب و جذاب نگه می دارند.
سس ها ترکیبی از مواد شامل آب، ، معطرها، گیاهان و لبنیات به یک طعم هماهنگ هستند اکثر سس های کوچک بر اساس اصل کاهش است.
پختن مایعات مختلف با مواد معطر، و گیاهان، برای مخلوط کردن، تغلیظ و متعادل کردن طعم و قوام این روش برای ایجاد یک شیره ساده با لعاب زدایی ماهیتابه از کباب و افزایش طعم آن با سبزیجات معطر، آب گوشت و چاشنی استفاده می شود.
سس ماهی تابه به روشی مشابه زمانی ایجاد میشود که یک پروتئین سرخشده تکههای کاراملیشدهای تولید میکند که به تابه میچسبند، همراه با آبمیوههایی که از اقلام پخته شده اعم از گوشت، مرغ یا ماهی تهیه میشوند سس خرسی تند با کاهش و مواد معطر (موسیر، قارچ، سیر و غیره) تکمیل می شود و با کره کامل یا خامه تمام می شود.
سسهای گرانده فرانسوی (همچنین به عنوان سسهای مادر شناخته میشوند) از جمله اسپانیول، بشامل و ولوته سسهایی با پایه روکس هستند که با استاک یا شیر به عنوان مایع تهیه میشوند.
این سس ها حاوی مواد معطری مانند پیاز، کرفس و هویج (بسته به سس) هستند که در مرحله نیمه شفاف تفت داده می شوند یا برای رنگ و طعم بیشتر سرخ می شوند یک کیسه دمنوش برای چاشنی اضافه می شود.
آنها نمک نمی زنند، اما زمانی که با سایر آماده سازی ها ترکیب می شوند، چاشنی می شوند سسهای ثانویه از سس گوجه دلپذیر مادر شامل دمی گلیس، آلماند یا سوپریم به دست میآیند این سس ها با افزودن مواد خامه، استاکیا مواد معطر کاهش می یابد.
از سس های گراند و ثانویه، سس های کوچک یا مشتقات آن به همراه سس تابه ای با ترکیب هر ترکیبی از مواد تهیه می شود اکثر سس های کوچک بر اساس اصل کاهش یا پختن مایعات مختلف با مواد معطر، و گیاهان برای مخلوط کردن، تغلیظ و متعادل کردن طعم هستند.
با یک پایه طعم شروع کنید
با تفت دادن یا عرق کردن (پخت ملایم در چربی) پایه طعم معطر سبزیجات (موسیر و سیر، میروپواکس یا سوفریتو) در کره، روغن زیتون یا سایر انواع چربی شروع کنید این باعث آزاد شدن طعم آنها می شود و در حین پختن آن به سس خرسی قرمز تزریق می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.