در یکی از انتشارات در سال 2017، محققان ثابت کردند که هل می تواند از تغییرات نامطلوب در کبد به دلیل استفاده از رژیم غذایی پرچرب جلوگیری کند.
محققان تأیید کردند که موشهایی که از رژیم غذایی پرچرب با هل تغذیه میکردند، کاهش مفیدی در آنزیمهای کبدی مانند آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) در مقایسه با موشهای بدون هل اضافه داشتند، علاوه بر این، هل باعث کاهش فیبروز کبدی شد.
هل سبز اعلا کیلویی اثر آرام بخش دارد، مطالعه ای که روی موش ها انجام شد نشان داد که هل می تواند اثر آرام بخشی داشته باشد.
نویسندگان این آزمایش خاطرنشان کردند که این ماده باعث افزایش طول مدت خواب می شود و اثر پنتوباریتال، یک داروی خواب آور و آرام بخش را افزایش می دهد.
بر اساس نتایج بهدستآمده، دانشمندان پیشنهاد کردهاند که هل ممکن است در افراد مبتلا به صرع کاربرد بالقوهای داشته باشد.
هل خاصیت ضد سرطانی دارد؛ آزمایشی که بر روی رده های سلولی انجام شد نشان داد که هل می تواند به طور موثری از رشد سرطان سینه با توقف چرخه سلولی و همچنین با تحریک آپوپتوز (یعنی ترویج مرگ) سلول های سرطانی جلوگیری کند.
البته باید تاکید کرد که این مطالعات با مشارکت انسان انجام نشده است، بنابراین نمی توان بر اساس آنها نتیجه گیری صریح داشت.
هل دارای فعالیت ضد میکروبی است، مطالعات آزمایشگاهی ثابت کرده اند که هل دارای خواص ضد باکتریایی است و توانایی مهار رشد باکتری هایی که باعث بیماری های پریودنتال می شوند (مانند پوسیدگی) را دارد، مانند:
علاوه بر این، همچنین متوجه شد که هل می تواند از رشد قارچ کاندیدا آلبیکنس که مسئول تشکیل کاندیدیازیس (مخمر) است، جلوگیری کند.
مصرف هل در مقادیری که معمولاً به عنوان ادویه استفاده می شود، معمولاً هیچ عارضه جانبی ایجاد نمی کند. البته افرادی که به آن حساسیت دارند باید از آن اجتناب کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.